Nieuws

Onderstaand volgen nieuwsartikelen met betrekking tot de Dorpsraad Geldermalsen.

Doorontwikkeling Plantsoen aan de Linge

geschreven op 12-09-2023

De dorpsraad heeft veel reacties ontvangen over de eerdere ontwikkeling van het plantsoen en het omliggende gebied aan de Linge.

Zaken als een picknicktafel voor rolstoelhouders, een jeu de boules baan, extra zitruimte aan het water, plaatsing van extra afvalbakken, een QR fit route, een kabouterpad en meer ideeën.

Hierover zijn door de Dorpsraad gesprekken met de gemeente en andere instanties gevoerd.

Helaas is mede door het grote aantal vernielingen in het centrum van Geldermalsen nog geen mogelijkheid gevonden om zaken te concretiseren.

De Dorpsraad blijft zich hiervoor inzetten en houden u over de vorderingen op de hoogte via de website en social media.

Een volgend succes van de Dorpsraad Geldermalsen!

geschreven op 05-01-2023

De fruitkist wordt beplant, daarmee is het eerste grote begin gemaakt. Een boom in de kist, leifruit voor de kist.

Boom rotonde
Kist rotonde

Onderstaand een video van de vorderingen.

Tante Leen, de nieuwe ontmoetingsplek in Geldermalsen!

geschreven op 31-08-2022

Tante Leen Logo

Vorig jaar zijn leden van de Dorpsraad Geldermalsen gestart met het initiatief ‘Tante Leen’. We zijn er best trots op dat Tante Leen dit najaar daadwerkelijk haar deuren opent voor iedereen die het gezellig vindt om onder de mensen te zijn. Kom langs en speel een spelletje, lees een boek, doe je werk of studeer, vind een luisterend oor, een goede kop koffie en geniet van elkaars aanwezigheid.

Volg Tante Leen op Facebook @TanteLeenGeldermalsen of @Dorpsraad.Geldermalsen en we laten je weten wanneer Tante Leen opengaat.

Tante Leen Impressie

Kennismakingsavond najaar 2022

geschreven op 30-07-2022

De Dorpsraad is momenteel druk bezig om zich in te werken en de mogelijkheden voor de wensen in de kernagenda te onderzoeken. Wij willen in het najaar van 2022 een informatie- en kennismakingsavond organiseren. Tijdens deze avond willen we inwoners en hun wensen beter leren kennen. De vertegenwoordigers van de Dorpsraad stellen zichzelf voor en vertellen waar zij zich voor gaan inzetten en hoe ze dat willen doen.